Wagenweg 104 - 2012NH HN Haarlem
085-8884201
Bel ons!
Bizbook

Het Bizbook van Praktijk Femke Rikken in Haarlem laat u toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website. Tevreden over onze service, een leuke anekdote of een hartelijke aanmoediging? Wij horen het graag!

Beoordeling
Anoniem blijven
Evalueren
Praktijk Femke Rikken
5
4 Beoordeling
 • mendy w.
  29-05-2015 17:04
  Ik ben met mijn dochter bij ferme omdat zij veel kwakkelde met ziekt zijn en veel migreren heeft! Na de eerste keer voelde zij zich al een stuk beter en heeft ze geen hoofdpijn meer gehad, alleen haar keelpijn die al een tijdje aan wezig was speelde nu erger op, maar dit schijnt normaal te zijn na de behandeling. Ik vind het erg indrukwekkend wat dit allemaal met je lichaam kan doen, naast de behandeling slikt ze ook nog calcium en magnesium.
 • van gelder J.
  29-05-2015 13:43
  Kale plekken op hoofdhaar (alopecsia) bij mij zoon. Na intake meting en advies middels bioresonantie en zouten behandeling de groei gestimuleerd. Voor alopecsia in geen definitieve genezing mogelijkheden echter door deze behandeling de kaalheidsverschijnselen nu onder controle. De behandelingen zij niet in een ziekenhuis achtige, maar in vertrouwde werkkamer omgeving waardoor drempel voor kinderen laag is. Femke heeft niet alleen oor voor directe klacht maar ook oog voor bredere aspecten die invloed hebben op de gezondheid. De behandelingen geven naast positief resultaat ook rust voor mijn zoon en daarmee ook voor de ouders.
 • tara m.
  28-05-2015 16:06
  Ik heb een chronische darmontsteking en ben bij Femke ruim een jaar onder behandeling. Ik voel me fitter en heb geen buik klachten meer. Door de behandelingen gebruik ik minder medicijnen en uiteindelijk kan ik helemaal stoppen met de medicatie.
 • Snijder J.
  28-05-2015 15:32
  Femke heeft snel in de gaten wat er met mijn lijf aan de hand is. Al na de eerste keer voelde ik mij meer ontspannen! Nu kan ik rustiger spelen en leren op school. Ook kreeg ik tips wat ik beter wel en niet kan eten. Ik ben blij dat ik naar Femke mag gaan. En ik vind het fijn dat ze me kan helpen.