Wagenweg 104 - 2012NH HN Haarlem
085-8884201
Bel ons!

Allergiebehandeling met bioresonantie en acupunctuur

Wanneer u ieder jaar weer last heeft van pollen, geen huisdier kunt nemen in verband met allergische reactie of constant moet letten op wat u binnenkrijgt, is dat natuurlijk erg vervelend. Maak daarom een afspraak bij Femke Rikken voor een allergiebehandeling in Haarlem. Door middel van mijn holistische aanpak help ik de oorzaak van uw allergie bestrijden.

Hoe kom ik van mijn allergie af?

Een allergie is in wezen niets meer dan intolerantie of overgevoeligheid voor een bepaalde stof. U merkt dit aan de hand van bepaalde symptomen, die per allergie kunnen variëren. Denk onder meer aan geïrriteerde neus en luchtwegen bij een kattenallergie of huisstofmijtallergie, waterige ogen bij hooikoorts, buikklachten bij lactose-intolerantie of een allergische reactie op de huid vanwege een nikkelallergie. Dit kan u behoorlijk belemmeren in het dagelijks leven, zeker in geval van ernstige reacties zoals bij bijvoorbeeld een notenallergie.

Wilt u uw allergie verhelpen, dan kunt u kiezen voor immunotherapie ofwel immuuntherapie in het ziekenhuis. Er zijn echter alternatieven die al bij velen sneller en beter resultaat hebben opgeleverd. Zo ook bioresonantie, zoals ik dat in mijn praktijk aanbiedt. Mijn therapieën zijn erop gericht lichaam en geest in balans te brengen. Voor een verbeterde gezondheid en meer rust in uw leven.

Een complete, holistische aanpak

Bioresonantie berust op het principe van frequentie: elke stof heeft een eigen trilling. De trilling van een stof waar u allergisch voor bent, verstoort de resonantie van uw lichaam. En dat brengt de klachten waar u mee kampt met zich mee. Bij een bioresonantiebehandeling stuur ik, door middel van het Bicom Optima-apparaat, een trillingspatroon terug. Hierdoor kan de allergische reactie geleidelijk afnemen.

Eventueel kan de allergiebehandeling door bioresonantie gecombineerd worden met ooracupunctuur of orthomoleculaire therapie. Ik ben namelijk gespecialiseerd in een holistische behandelingswijze, waarbij ik de onderliggende oorzaak aanpak in plaats van enkel de symptomen. Dat is immers nodig om echt van het probleem af te komen. Ik stel altijd een behandelplan op maat op, afhankelijk van uw klachten en wat u nodig heeft om weer in balans te komen.

Aarzel niet om te kiezen voor een holistische hooikoortsbehandeling of allergiebehandeling tegen een andere allergie. Voor meer informatie of het maken van een afspraak belt u naar 085-8884201 of vult u het online contactformulier in. Ik sta u zo snel mogelijk te woord en plan spoedig een eerste afspraak in mijn praktijk te Haarlem met u in.