Wagenweg 104 - 2012NH HN Haarlem
085-8884201
Bel ons!

Bioresonantie en acupunctuur bij stoppen met roken

Roken is een hardnekkige lichamelijke en geestelijke verslaving. Hiermee stoppen is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar wist u dat acupunctuur tegen roken kan helpen? Voor acupunctuur bij stoppen met roken in Haarlem is Femke Rikken uw aangewezen adres. Ik help de balans in uw lichaam te herstellen en uw trek in een sigaret te verminderen.

Stoppen met roken door acupunctuur: kan dat?

Is het echt mogelijk om door middel van acupunctuur te stoppen met roken? Roken is een verslaving, en net zoals bij alle verslavingen is het allerbelangrijkst dat u zelf de motivatie heeft om te stoppen. Dat betekent echter niet dat acupunctuur u niet kan helpen in dit proces. Het draagt namelijk bij aan het doorbreken van de (fysieke en mentale) drang naar nicotine.

Via bepaalde punten (in het geval van ooracupunctuur zijn dat de meridianen in het oor) beïnvloedt acupunctuur de regelstoffen in het lichaam. Positieve effecten die u vervolgens kunt ondervinden zijn een verhoogde wilskracht, een lager stressgehalte, het ervaren van de tabakssmaak als onprettig en vermindering van ontwenningsverschijnselen. Uw lichamelijke en uw geestelijke afhankelijkheid kunnen dus sterk verminderen en het stoppen wordt een stuk gemakkelijker.

Een acupunctuurbehandeling bij Femke Rikken

Ik streef er altijd naar om al mijn klanten van de meest geschikte behandeling te voorzien. Vandaar dat ik van tevoren met u in gesprek ga en mijn aanpak afstem op wat u nodig heeft. Dit doe ik vanuit een holistische kijk op de geneeskunde. Zo kan er bijvoorbeeld een combinatie van ooracupunctuur en bioresonantie bij komen kijken. Acupunctuur is pijnloos en duurt niet lang. Vaak heeft u slechts één behandeling nodig om te stoppen. Mocht u toch nog last hebben, dan kunt u terugkomen voor een gratis vervolgbehandeling.

Wilt u door middel van acupunctuur stoppen met roken? Maak dan een afspraak bij mijn praktijk in Haarlem. U bereikt mij, ook voor vragen, via tel. 085-8884201 of het online contactformulier. Ik help u zo spoedig mogelijk verder.