Wagenweg 104 - 2012NH HN Haarlem
085-8884201
Bel ons!

Een behandeling acupunctuur bij afvallen

Korte metten maken met overtollige kilo’s is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. U weet wat u moet doen, maar vindt de verleiding toch nog vaak lastig te weerstaan. Of het is nooit het goede moment, met om de haverklap verjaardagen, borrels en diners op de planning. Maak daarom gebruik van een verantwoord hulpmiddel: een behandeling acupunctuur bij afvallen in Haarlem bij Femke Rikken.

Hoe werkt afvallen met acupunctuur?

Gezonder eten, tussendoortjes laten staan, voldoende bewegen en genoeg water drinken… Hoe afvallen precies moet, weten we allemaal wel. Dit volhouden totdat u uw streefgewicht heeft bereikt kan echter knap lastig zijn. Of wellicht komt u sowieso makkelijk aan en worstelt u continu met gewichtsproblemen. Op zulke momenten biedt acupunctuur bij afvallen uitkomst. Want hoewel acupunctuur en afvallen wellicht ongerelateerde termen lijken te zijn, is een acupunctuurbehandeling een ideaal, verantwoord hulpmiddel.

Acupunctuur helpt namelijk zowel op fysiek als mentaal vlak. In het lichaam stimuleert het de stofwisseling en spijsvertering. Op geestelijk gebied kan het helpen door o.a. de eetlust te verminderen en de lekkere trek weg te nemen. Zo is het makkelijker om een gezonde leefstijl vol te houden en dus een blijvend resultaat te behalen.

Afvallen door acupunctuur in het oor

In mijn praktijk in Haarlem maak ik gebruik van ooracupunctuur. Hierbij worden naaldjes geplaatst op het oor, wat de meridianen beïnvloedt. De behandeling is pijnloos. Na het bepalen van het huidige gewicht en vetpercentage, stel ik in samenspraak met u vast hoeveel behandelingen u nodig heeft om op een verantwoorde wijze het gewenste gewicht te bereiken. Bovendien voorzie ik u van richtlijnen voor een gezond en licht dieet. Bij afvallen is acupunctuur immers niet het enige wat nodig is: uw eigen motivatie blijft het belangrijkst.

Toe aan een nieuwe manier om verantwoord af te vallen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel direct voor een afspraak naar 085-8884201. Ik sta u graag te woord.